Marianne Design kaartenwedstrijd #12 - thema nederland

Nu is het alweer bijna Koninginnedag. Het thema voor deze kaartenwedstrijd is dan ook Nederland. De kaartenwedstrijd loopt tot en met 30 april en je maakt kans op het boekje Liefs uit Holland van Tirion Creatief.

Hoe doe je mee met de kaartenwedstrijd

  • Stap 1 - Maak een mooie kaart met een Marianne Design artikel en vertel iedereen dat je meedoet met de kaartenwedstrijd.

  • Stap 2 - Plaats je kaart op je weblog en laat hieronder een reactie achter. Vergeet niet te vertellen waar je kaartje staat. Zet dit hieronder in het veld homepage.

Heb je een blog? Zet deze leuke afbeelding er dan op. Gebruik deze link: http://hobbynu.nl.
Marianne Design

De winnaar krijgt dit keer een nieuw hobbyboekje en wordt bekend gemaakt op deze weblog, op Facebook en in de Hobbynu nieuwsbrief.

Wij zijn erg benieuwd naar jullie kaarten met het thema Nederland. Op de Hobbynu Facebook pagina staan vele voorbeelden als je inspiratie nodig hebt voor dit thema. Vergeet niet om hier een reactie te plaatsen als je mee wilt doen.

Reacties

Wat een leuk thema weer deze keer! Ik doe graag weer mee met de wedstrijd en mijn kaartje staat op mijn blog met de titel: 'Groetjes uit Holland".
Ik had deze kaart gisteren gemaakt met een koetjesreep
mijn kaart staat bij Welcome op mijn blog! speciaal voor iemand die uit australie op visite kwam groetjes ineke
voor de duidelijkheid,zag dat je niet zo makkelijk welcom kunt vinden op mijn blog maar onder de maand maart staat het gr ineke
Ik doe ook weer graag mee aan deze lekkere hollandse wedstrijd. Ik won laatst een stempel uit de dutch design serie dus die komt nu goed van pas. Natuurlijk alles in het rood,wit blauw gehouden. Je vindt mijn kaart hier:http://jokescreatiehoekje.blogspot.com/2012/04/hollands-glorie.html
Super leuk thema ik heb mijn kaart geplaatst op mijn blog! Groetjes Marina
Weer erg leuk deze wedstrijd en het thema! Mijn kaart staat op de blog met de titel 'Holland kaartje'. Groeten Theodora
Wat een leuk idee, mijn creatie staat op mijn blog http://kaartcreaties.blogspot.com/2012/04/fotolijstje-gemaakt.html groetjes Linda
Ik heb een echt Ik Hou van Holland-kaartje gemaakt! Hij staat op mijn blog (zie link homepage)Gr. Katja
mijn kaart staat gewoon op mijn facebook als omslag foto kun je hem zien groetjes chantal
Ik heb een hollandse kaart op mijn blog staan,en wil graag meedoen
hoi ik heb nu wel de kaart gelinkt en niet het hele blog weet niet of dat de reden was dat ik nog niet gehoord had of ik mee mag doen??groetjes ineke
Een leuk thema met koninginnedag in het vooruitzicht. Ik heb een klompje gemaakt in Hollandse stijl. En klompen zijn typisch Hollands. Je kunt het klompje vinden onder de post: ik word grote broer. Groetjes Tineke
Mijn 'Hollandse' kaartje staat op mijn blog onder de naam 'Boeketje tulpen' Ik heb ook bij de kaart een link naar jullie vermeld groetjes van Marianne
Bezig geweest met het kaartje voor deze challenge, mijn gedachten aan "Holland" was eigenlijk gelijk "het Leesplankje". Zie mijn blog : http://crejabeja.blogspot.com/ onder het kopje : "Bezig geweest met een kaartje die mee doet aan 3 challenge tegelijk namelijk" Wens iedereen succes toe!!! Groetjes Crejabeja.
Hoi,hoi, Hier is mijn kaartje, moest bij "Holland" gelijk denken aan het leesplankje. Het kaartje kan je terug vinden op mijn blog Crejabeja Creations.
leuk Thema ik doe graag mee me kan je vinden op mijn blog het kaartje staat onder Holland! ben benieuwd wat jullie er van vinden. Groetjes Melina's kaartjes
leuk Thema ik doe graag mee me kan je vinden op mijn blog het kaartje staat onder Holland! ben benieuwd wat jullie er van vinden. Groetjes Melina's kaartjes
hallo, ik heb me kaartje net op me blog gezet jullie kunnen hem bekijken op melinakaarten.blogspot.com veel plezier groetjes Melina

De reacties zijn gesloten. U kunt geen reactie meer plaatsen.