Weblog

Kaart Midden in de Winternacht

Kaart Midden in de Winter

Gebruikte materialen:

Cr1538, Cr1583, Ec0116, Ec0197

Ps8080

Lr0787

Inkt Distress Oxide, Peeled paint, Stormy Sky, Forest Moss, Tumble Glass

Finesse Noir Black (Sn-ip-fwp-nbla)

Stempelblok (groot)

Daubers, Fluweel karton

Hoera geslaagd door els

Kaart Els -Geslaagd-

Benodigheden;

1x Dubbele witte kaart 14.8 x 105 cm 2x witte kaart snijden van 15x 11 om frame te stansen.

Dubbele kaart even wegleggen, het grijze karton in de embosfolder en door stansapparaat draaien. Daarna heb ik de lijst 2 x gestanst en op elkaar geplakt. Voor de letters te stansen heb ik eerst double sided crafttape van Marianne Design op het witte papicolor geplakt. Ballonnen, bloemen en takjes stansen en de ballonnen met de hartjes gestempelen en het geheel op de grijze kaart plakken. Daarna kunt je deze op de witte dubbele kaart plakken van 14.8 x 10.5 cm. Succes ermee.
Els

Craftable Ribbon dies - Lint mallen

Maak kennis met de Craftable Lint mal! Deze populaire ontwerpen bieden de mogelijkheid om een leuke kleine techniek toe te voegen aan uw kaart door linten door uw papier gesneden kaders en randen te rijgen.

Collectable COL1463 Baby Bunnies

Eline Baby Bunny Col1463 Collectable - Eline's baby bunny is een mooie toevoeging aan Eline's Animal Family. Je hebt veel mogelijkheden voor poses met alle verschillende onderdelen: slapende konijntjes, verlegen konijntjes. Zie hoe je de verschillende gezichten van het konijn kunt assembleren met behulp van de Lr0014 Double sided craft tape dubbelzijdige tape.

Nieuwe artikelen mei

Mei staat traditiegetrouw in het teken van zee & strand. Zoals elk jaar zijn er weer een mooie collectie aan mallen, papier en stempels uitgebracht voor een van de  favoriete thema’s in het kaarten maken.
Petra heeft een prachtige grote Creatable ontworpen waar je heel veel kanten mee op kunt. Er zit een basis in voor je kaart en een mooi opengewerkt frame. In de mailing laat ze maar een klein stukje zien wat je met haar nieuwe Creatable kunt. In het Marianne Magazine van Mei laat ze in een artikel nog meer mogelijkheden zien.

In de Marianne 42 laten we nog meer leuke toepassingen zien met de Mei collectie. Zo heeft Marianne weer nieuwe borduurpatronen uitgewerkt in het strandthema voor de Cross Stitch Craftables. We hebben een sneak-peek naar nieuwe mallen van Marleen, veel leuke weggevers en nog meer artikelen met technieken en toepassingen waarbij we graag verschillende onderdelen van onze collecties met elkaar laten kruis bestuiven. Zeker weer de moeite waard om weer een exemplaar mee te nemen!

Stempelen met de clearstamps van Karin Joan

Ook op de stempelkaarten vinden we de vrolijk gekleurde bloemen terug. Met de nieuwe sets van Karin Joan stempel je de leukste bloemenkaarten in een handomdraai. Of je nu gaat voor mixed media, of strak en hip; met deze sets kun je alle kanten uit.

kaart gemaakt door Ina
clearstamp

Lr0002 Magnetic folder opnieuw leverbaar

De magneet map Lr0002 is weer leverbaar. Dit is een super handige verzamelmap voor je collectie Creatables, Collectables en Craftables

Lr0002 magneet map

Winnaar #63 Marianne Design kaartenwedstrijd

De winnares is bekend! Haar naam is Judith met haar mooie Marianne Design Lente kaart. Wij sturen de prijs zo snel mogelijk naar je op. Wil je met ons contact opnemen op info@hobbynu.nl?

Met deze mooie kaart heeft Judith gewonnen.

Wat heeft Judith voor deze kaart gebruikt:

Naar kaartcreaties-judith.blogspot.nl

De materialen die Judith gebruikt zijn verkrijgbaar bij Hobbynu.nl.

Ook willen wij iedereen op Facebook en op de blog weer bedanken, omdat zij met de kaartenwedstrijd hebben meegedaan.

Heb je een leuke kaart en wil je die aan andere mensen laten zien, stuur dan je persoonlijke creatie naar vraag@hobbynu.nl. Wie weet kom je dan hier op de weblog of op Facebook.

Hoe gebruik ik de Craftable Cr1397

Craftable Cr1397 Garden soil

De Grond van de tuin kan gemakkelijk worden omgezet in verschillende bodems als een basis voor uw kaarten maken met behulp van de juiste kleur van karton en wat inkt. Snijd je uit wit papier sneeuw, geelpapier zand voor strand, bruin papier voor het oppotten uw plantjes of zwart papier om een moestuin te creëren. Zijn veelzijdiger dan je denkt!

De craftable bestellen Cr1397 Craftable Garden soil

Oudere berichten