Weblog

Craftable Ribbon dies - Lint mallen

Maak kennis met de Craftable Lint mal! Deze populaire ontwerpen bieden de mogelijkheid om een leuke kleine techniek toe te voegen aan uw kaart door linten door uw papier gesneden kaders en randen te rijgen.

Collectable COL1463 Baby Bunnies

Eline Baby Bunny Col1463 Collectable Eline's baby bunny is een mooie toevoeging aan Eline's Animal Family. Je hebt veel mogelijkheden voor poses met alle verschillende onderdelen: slapende konijntjes, verlegen konijntjes. Zie hoe je de verschillende gezichten van het konijn kunt assembleren met behulp van de Lr0014 Double sided craft tape dubbelzijdige tape.

Kaartje Heb een heerlijke dag

Werkomschrijving:
Snij een dubbele kaart van zwart papicolor karton van 14x28cm en een van 9x9cm, zeegroene van 13,5x13,5cm en een hagelwitte van 13x13cm
Je snijdt verder de benodigde bloemen, blaadjes en randje uit het karton.
Knip het plaatje uit en pak deze op het 9x9cm zwart karton
Stempel in de linkerbovenhoek je tekst.
Werk de kaart verder af na het voorbeeld.

Benodigheden:

Knipvel Ewk1269
Craftable Cr1468 - Cr1469
Creatable Lr0546, Lr0547 en Lr0599
Clearstamp Cs1024
Stempelinkt Stazon zwart

Papicolor kaartenkarton
Zeegroen, zwart en hagelwit

Kaart Ina -Heb een heerlijke dag-

Nieuwe artikelen mei

Nieuwe artikelen mei 2019 Mei staat traditiegetrouw in het teken van zee & strand. Zoals elk jaar zijn er weer een mooie collectie aan mallen, papier en stempels uitgebracht voor een van de  favoriete thema’s in het kaarten maken.
Petra heeft een prachtige grote Creatable ontworpen waar je heel veel kanten mee op kunt. Er zit een basis in voor je kaart en een mooi opengewerkt frame. In de mailing laat ze maar een klein stukje zien wat je met haar nieuwe Creatable kunt. In het Marianne Magazine van Mei laat ze in een artikel nog meer mogelijkheden zien.

In de Marianne 42 laten we nog meer leuke toepassingen zien met de Mei collectie. Zo heeft Marianne weer nieuwe borduurpatronen uitgewerkt in het strandthema voor de Cross Stitch Craftables. We hebben een sneak-peek naar nieuwe mallen van Marleen, veel leuke weggevers en nog meer artikelen met technieken en toepassingen waarbij we graag verschillende onderdelen van onze collecties met elkaar laten kruis bestuiven. Zeker weer de moeite waard om weer een exemplaar mee te nemen!

Stempelen met de clearstamps van Karin Joan

Ook op de stempelkaarten vinden we de vrolijk gekleurde bloemen terug. Met de nieuwe sets van Karin Joan stempel je de leukste bloemenkaarten in een handomdraai. Of je nu gaat voor mixed media, of strak en hip; met deze sets kun je alle kanten uit.

kaart gemaakt door Ina
clearstamp

Lr0002 Magnetic folder opnieuw leverbaar

De magneet map Lr0002 is weer leverbaar. Dit is een super handige verzamelmap voor je collectie Creatables, Collectables en Craftables

Lr0002 magneet map

Winnaar #63 Marianne Design kaartenwedstrijd

De winnares is bekend! Haar naam is Judith met haar mooie Marianne Design Lente kaart. Wij sturen de prijs zo snel mogelijk naar je op. Wil je met ons contact opnemen op info@hobbynu.nl?

Met deze mooie kaart heeft Judith gewonnen.

Wat heeft Judith voor deze kaart gebruikt:

Naar kaartcreaties-judith.blogspot.nl

De materialen die Judith gebruikt zijn verkrijgbaar bij hobbynu.nl.

Ook willen wij iedereen op Facebook en op de blog weer bedanken, omdat zij met de kaartenwedstrijd hebben meegedaan.

Heb je een leuke kaart en wil je die aan andere mensen laten zien, stuur dan je persoonlijke creatie naar vraag@hobbynu.nl. Wie weet kom je dan hier op de weblog of op Facebook.

Hoe gebruik ik de Craftable Cr1397

Craftable Cr1397 Garden soil

De Grond van de tuin kan gemakkelijk worden omgezet in verschillende bodems als een basis voor uw kaarten maken met behulp van de juiste kleur van karton en wat inkt. Snijd je uit wit papier sneeuw, geelpapier zand voor strand, bruin papier voor het oppotten uw plantjes of zwart papier om een moestuin te creëren. Zijn veelzijdiger dan je denkt!

De craftable bestellen Cr1397 Craftable Garden soil

Marianne Design kaartenwedstrijd #63 - Lente

Deze maand heeft de kaartenwedstrijd als thema "lente". De lente begint weer op 21 maart de lente bollen komen al weer uit de grond. Hebben jullie er weer zin in?

Je mag de kaart insturen tot het einde van de maand en dat is 31 maart.

Hoe doe je mee met de kaartenwedstrijd

  • Stap 1 - Maak een mooie kaart met een Marianne Design artikel en vertel iedereen dat je meedoet met de kaartenwedstrijd.

  • Stap 2 - Plaats je kaart op je weblog en laat hieronder een reactie achter. Je mag het ook op onze Hobbynu Facebook pagina plaatsen als je geen blog hebt. Vergeet niet te vertellen waar je kaartje staat. Zet dit hieronder in het veld homepage.

De winnaar wordt bekend gemaakt op deze weblog, op Facebook en in de Hobbynu nieuwsbrief.

Op de Hobbynu Facebook pagina staan vele voorbeelden als je inspiratie nodig hebt voor dit thema. Vergeet niet om hier een reactie te plaatsen als je mee wilt doen.

Winnaar #62 Marianne Design kaartenwedstrijd

De winnares is bekend! Haar naam is Petra met haar mooie Marianne Design geboorte kaart. Wij sturen de prijs zo snel mogelijk naar je op. Wil je met ons contact opnemen op info@hobbynu.nl?

Met deze mooie kaart heeft Petra gewonnen.

Wat heeft Petra voor deze kaart gebruikt:

Ook willen wij iedereen op Facebook en op de blog weer bedanken, omdat zij met de kaartenwedstrijd hebben meegedaan.

Heb je een leuke kaart en wil je die aan andere mensen laten zien, stuur dan je persoonlijke creatie naar vraag@hobbynu.nl. Wie weet kom je dan hier op de weblog of op Facebook.

Oudere berichten

Hobbynu.nl

Hobbynu.nl is een onafhankelijke webwinkel gespecialiseerd in de hobbyartikelen van Marianne Design. Zowel de nieuwe als de oudere artikelen zijn bij ons verkrijgbaar.
Zoekt u Marianne Design artikelen, maar kunt u ze niet bij ons vinden? Stuur dan een vraag@hobbynu.nl. Wij kijken dan of het product nog leverbaar is.

Klantenservice

Onze klantenservice is bereikbaar via 0528-371075 en e-mail.
ma13:00-18:00
di-vr09:00-18:00
za09:00-17:00

Levertijd

Voor 16:00 besteld? Vandaag verstuurd (mits op voorraad).

Verzendkosten

Nederland € 3,95
pakketpost € 6,95
NL, boven € 50,- gratis
BE, boven € 100,- gratis
Europa € 9,95
pakketpost € 12,50
(deze bedragen zijn incl. verzend-, verwerking- en verpakkingskosten)

Nieuwsbrief

Mis niet langer het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze mailing.
* verplicht veld