Marianne Design kaartenwedstrijd #16 - thema vakantie

Het thema deze keer voor de kaartenwedstrijd is "vakantie". De kaartenwedstrijd loopt tot en met 30 augustus.

Hoe doe je mee met de kaartenwedstrijd

  • Stap 1 - Maak een mooie kaart met een Marianne Design artikel en vertel iedereen dat je meedoet met de kaartenwedstrijd.

  • Stap 2 - Plaats je kaart op je weblog en laat hieronder een reactie achter. Vergeet niet te vertellen waar je kaartje staat. Zet dit hieronder in het veld homepage.

Heb je een blog? Zet deze leuke afbeelding er dan op. Gebruik deze link: http://hobbynu.nl.
Marianne Design

De winnaar wordt bekend gemaakt op deze weblog, op Facebook en in de Hobbynu nieuwsbrief.

Op de Hobbynu Facebook pagina staan vele voorbeelden als je inspiratie nodig hebt voor dit thema. Vergeet niet om hier een reactie te plaatsen als je mee wilt doen.

Reacties

Leuke opdracht weer. Mijn kaartje heb ik geplaatst. Groetjes, Nellie
Ik heb de vakantiekaart geplaatst.Het is de kaart: Theetuin
Ik probeer ook maar eens mee te doen.
gezellig, ik hou wel van vakantie gr ineke
Omdat ik helemaal weg ben van de leuke Marianne materialen en het een leuke opdracht vond heb ik een strandkaart gemaakt.
Ik doe mee, mijn kaartje staat al een paar weekjes op mijn blog omdat op dat moment inderdaad onze vakantie begon, die is nu bijna voorbij. Voor de kaart de leuke voortoren, schelpjes en het al wat oudere hekje gebruikt Het hekje heb ik gestanst uit ribbelkarton zodat het een wat verweerd (door de zoute zeelucht) kreeg. Groetjes Thea
Bij deze doe ik mee met de vakantiekaart. We genieten nog maar van het mooie weer! Groet Anita
Een kaartje gemaakt en staat op mijn blog onder kofferkaart. Groeten Lenie
Ik doe mee met kaartenwedstrijd 16 vakantie mijn creatie is op mijn blog te vinden groetjes Marion
Ik dacht dat ik al gereageerd had maar ik zie hem er niet tussen staan dus nog maar een keer... Heb een koffer gemaakt te zien hier: http://crejabeja.blogspot.nl/2012/08/koffer-deze-koffer-heb-ik-gemaakt-via.html Groet Crejabeja
http://hetkaartenhoekje.blogspot.nl/2012/08/theetuin.html. Ik had al een reactie geplaatst maar heb nu nog even de juiste link hier neergezet. Groetjes marian.
Ik er 1 in de Franse stijl gemaakt. Uiteraard hoort hier de Eiffeltoren bij. De auto lijkt wel op zo'n oude Citroën uit mijn jeugdjaren, dus mocht er ook bij. Voor de wielen heb ik brads gebruikt.

De reacties zijn gesloten. U kunt geen reactie meer plaatsen.