Marianne Design kaartenwedstrijd #19 - de herfst

We geven het toe we waren een beetje vroeg met het vorige thema: de kerstboom. En toch vonden we het een leuk thema en er waren dan ook veel aanmeldingen. Voor ons een geslaagde wedstrijd.

We gaan nu weer terug naar het huidige seizoen. De herfst! De bladeren verkleuren en vallen van de bomen, enkele dieren komen weer vaker tevoorschijn en dit zorgt voor prachtige herfsttaferelen. We zijn benieuwd wat jullie met dit thema kunnen verzinnen.

Het is elke keer weer lastig om een leuk thema te verzinnen. Als je een suggestie hebt dan mag je die in de reacties zetten.

Hoe doe je mee met de kaartenwedstrijd

  • Stap 1 - Maak een mooie kaart met een Marianne Design artikel en vertel iedereen dat je meedoet met de kaartenwedstrijd.

  • Stap 2 - Plaats je kaart op je weblog en laat hieronder een reactie achter. Je mag het ook op onze Hobbynu Facebook pagina zetten als je geen blog hebt. Vergeet niet te vertellen waar je kaartje staat. Zet dit hieronder in het veld homepage.

Heb je een blog? Zet deze leuke afbeelding er dan op. Gebruik deze link: http://hobbynu.nl.
Marianne Design

De winnaar wordt bekend gemaakt op deze weblog, op Facebook en in de Hobbynu nieuwsbrief.

Op de Hobbynu Facebook pagina staan vele voorbeelden als je inspiratie nodig hebt voor dit thema. Vergeet niet om hier een reactie te plaatsen als je mee wilt doen.

Reacties

Op uw facebookpagina staat een herfstkaart gemaakt door mijn moeder Femmy Hendriksen-van den Berg. Op mijn eigen facebookpagina heb ik uw facebookpagina gedeeld.
Hallo Een kalender gepimpt in herfstkleuren, zie link naar mijn blog. groeten Lenie
ik heb een kaartje gemaakt! groetjes ineke van meurs
Leuk thema hij staat te pronken op mijn blog groetjes Ellen
Ik had pas nog een mooie herfstkaart gemaakt.

De reacties zijn gesloten. U kunt geen reactie meer plaatsen.