Marianne Design kaartenwedstrijd #21 - De winter.. brr

Wij willen iedereen de beste wensen wensen voor 2013.

De winter is alweer een paar weken in het land, maar we hebben er nog niet veel van gezien gezien. Vandaar dat we dit keer een kaart van je willen zien met het seizoen winter als thema. Haal de sneeuwvlokken, ijspegels en de kleuren wit en blauw dus maar weer uit de hobbykist.

Hoe doe je mee met de kaartenwedstrijd

  • Stap 1 - Maak een mooie kaart met een Marianne Design artikel en vertel iedereen dat je meedoet met de kaartenwedstrijd.

  • Stap 2 - Plaats je kaart op je weblog en laat hieronder een reactie achter. Je mag het ook op onze Hobbynu Facebook pagina zetten als je geen blog hebt. Vergeet niet te vertellen waar je kaartje staat. Zet dit hieronder in het veld homepage.

Heb je een blog? Zet deze leuke afbeelding er dan op. Gebruik deze link: http://hobbynu.nl.
Marianne Design

De winnaar wordt bekend gemaakt op deze weblog, op Facebook en in de Hobbynu nieuwsbrief.

Op de Hobbynu Facebook pagina staan vele voorbeelden als je inspiratie nodig hebt voor dit thema. Vergeet niet om hier een reactie te plaatsen als je mee wilt doen.

Reacties

Een super thema natuurlijk winter in deze tijd. Ik had net afgelopen weekend aan een echte winterkaart zitten werken. Don op zijn schaatsen. Je kunt mijn kaart vinden onder Wiebelkaart. groetjes Joke
Hoi hoi, Ik wil heel graag met de wedstrijd meedoen, maar.......krijg de foto niet geplaatst:-(. Ik heb geen facebook dus daar kan ik niets plaatsen , heb wel een blog, daar heb ik de afbeelding van Hobbynu.nl wel al geplaatst maar de kaart plaatsen lukt me niet. Ik heb het via HTML geprobeerd, het voorbeeld ziet perfect uit maar hij slaat het niet op. Alsi k het op een andere manier moet doen moet ik een URL hebben van de foto, maar als ik op "eigenschappen" klik komt er geen URL tevoorschijn..........zucht;) Gr. Sonja
Nou zeg, ik dacht, ik probeer het nog één keer en..........het is gelukt, haha. De kaart en de afbeelding staan op www.sonjakaarten.blogspot.com. De kaart is de eerste die op de pagina staat.(lichtblauw met bruin). De hoekjes die ik gebruikt heb zijn creatables van Marianne Design. Gr. Sonja
He he, het is me gelukt;) Het is de eerste kaart die op mijn blog staat, in lichtblauw en bruin. De hoekjes zijn met een creatables van Marianne Design gemaakt. Gr. Sonja www.sonjakaarten.blogspot.com
Ik ga ook mee doen,ik vind het een leuk onderwerp. Sonja,als je je foto van je kaart op je eigen blog plaatst en dan klikt op de titel van je kaart komt er helemaal bovenin een url te staan die moet je dan kopieeren en plakken op dit blog. Groetjes Ria
Leuke uitdaging en heel toepasselijk nu het buiten ook echt winter begint te worden. Koud is het in ieder geval al, nu de sneeuw nog!! Groetjes, Nellie
Hoi Ria, Dankjewel voor je reactie. Ik had al een mail gestuurd naar hobbynu maar het is me toch nog gelukt;) Gr. Sonja
Oh oh, ik had de verkeerde link toegevoegd. Het is www.sonjakaarten.blogspot.com
Mijn winterkaart staat op mijn blog. Als je klikt op mijn naam kom je op de juiste pagina. Een passend thema nu we in de vosrt zitten en ook sneeuw wordt verwacht. Groetjes, Tineke
Ik heb een winterkaartje gemaakt.Ik hoop dat jullie hem leuk vinden.Groetjes Marian.
Mijn kaart staat er weer op hoor. Groeten Lenie
ik hoop dat het goed gaat, ik heb geen facebook wel een blog. groetjes Dora
Mijn Winterkaartje heb ik geplaatst, en wil ik graag met de Challenge meedoen. Groetjes Nellie
Leuk de winter tijd, en mijn kaartje geplaatst... Succes iedereen!!!
Met deze mooie winterkaart met snoesje in de winter wil ik graag met de kaartenwedstrijd #21 meedoen. Ik heb veel plezier gehad in het maken van deze leuke kaart.
Mijn winterkaartje wil graag mee doen aan jullie challenge. Gemaakt terwijl buiten de sneeuw met bakken naar beneden viel, hoe toepasselijk ook :) Groetjesssss
Leuk om mee te doen,vooral omdat het buiten echt winters is. Gr Ria
leuk en het is helemaal wit buiten! groetjes ineke
Ik heb mijn wedstrijdkaartje op mijn site gezet. Hoop dait ie mee mag doen. Groetjes van Judith http://judiths-kerstkaarten.clubs.nl
Ik heb mijn winterse kaartje klaar en op mijn blog staan. Grappig hoe ik toch weer de winterse spulletje te voorschijn tover om de kaart te maken. Groetjes. Els
Hallo, Ik heb mijn winterse kaartje vanochtend op mijn blog geplaatst. Ik hoop dat anderen hier ook weer door geinspireerd worden tot nog meer mooie kaarten creaties! Lieve scrapgroetjes, Cindy
Met dit kaarje wil ik graag meedoen aan de wedstijd. Groetjes van Judith
Ooooh superrrrr Ria!!Wat phcratig zoals je het danseresje zo door het raam heen ziet dansen!! Erg leuk ook zo met de muzieknootjes voorop!Dank je wel voor het vermelden van mijn shop linkje en ik ga jouw uitwerking op mijn Voorbeelden Pagina in de shop toevoegen hoor! Natuurlijk met jouw link erbij!Nogmaals bedankt hoor!Fijn weekend!!Sandra

De reacties zijn gesloten. U kunt geen reactie meer plaatsen.