Marianne Design kaartenwedstrijd #25 - In mei leggen alle vogels een ei

Het thema voor deze nieuwe Marianne Design kaartenwedstrijd is vanwege alle vogels die je nu ziet: "in mei leggen alle vogels een ei". We zijn benieuwd wat jullie hierbij kunnen verzinnen. Een vogel mag in ieder geval niet ontbreken! Deze kaartenwedstrijd loopt tot en met 31 mei, daarna maken we de winnaar bekend.

Hoe doe je mee met de kaartenwedstrijd

  • Stap 1 - Maak een mooie kaart met een Marianne Design artikel en vertel iedereen dat je meedoet met de kaartenwedstrijd.

  • Stap 2 - Plaats je kaart op je weblog en laat hieronder een reactie achter. Je mag het ook op onze Hobbynu Facebook pagina plaatsen als je geen blog hebt. Vergeet niet te vertellen waar je kaartje staat. Zet dit hieronder in het veld homepage.

Heb je een blog? Zet deze leuke afbeelding er dan op. Gebruik deze link: http://hobbynu.nl.
Marianne Design

De winnaar wordt bekend gemaakt op deze weblog, op Facebook en in de Hobbynu nieuwsbrief.

Op de Hobbynu Facebook pagina staan vele voorbeelden als je inspiratie nodig hebt voor dit thema. Vergeet niet om hier een reactie te plaatsen als je mee wilt doen.

Reacties

heb mijn kaartje geplaatst op hobbynu facebook pagina. groetjes Edith
Mijn kaartje staat op mijn blog, heb diverse creatables en kant van Marianne Design gebruikt. Groeten, Aartje
Je kunt mijn kaartje vinden door op mijn naam te klikken. Groetjes Tineke
Hallo, ik heb ook een kaartje gemaakt voor deze challenge. Een super leuk onderwerp en erg toepasselijk nu... Ik heb mijn kaartje op mijn weblog staan. Als je op mijn naam klik kom je op mijn weblog.
Leuke challenge. Ik heb vandaag een vogelkaart geplaatst en het kaartje staat op mijn weblog. Succes met de challenge
leuke challenge hoor! gr ineke
Mijn kaartje met MD producten, details zijn op mijn blog te lezen ☺
Vogelkaart staat op mijn blog. groeten Lenie
Een hele leuke opdracht,ik heb mijn kaartje ook geplaatst. Gr Ria
Hierbij mijn creatie van een zomers gevoel de Gieter...
Hoi! Voor jullie challenge heb ik ook een kaartje gemaakt en die is te zien op de volgende link: http://cardsbylies.blogspot.nl/2013/05/kaart-met-een-gouden-randje.html Jullie logo ga ik nog plaatsen, maar dat lukte net niet, probeer het zo nog een keer ;) Groetjes Lisanne
De link in de vorige reactie was verkeerd, sorry! Groetjes Lisanne
Ik heb mijn kaartje net geüpload, hij staat in het berichtje van vandaag (29.05 en heet: in mei leggen alle vogels een ei) Leuk thema vond ik het! Bedankt voor het plezier wat ik eraan beleefde ;) lieve groetjes, Linda
Ik heb een vogelkooitje geplaatst op mijn Blog

De reacties zijn gesloten. U kunt geen reactie meer plaatsen.