Marianne Design kaartenwedstrijd #28 - Vakantie

Het is natuurlijk geen verrassing als de kaartenwedstrijd dit keer gaat over de vakantie waarvan vele mensen genieten. Desondanks zitten we hier nog met veel plezier de pakketjes voor iedereen in te pakken. Voor ons dus geen vakantie. We hopen dat je na al die kaartenwedstrijden nog wat creativiteit over hebt om ons jouw ideale vakantie te laten zien. Deze kaartenwedstrijd loopt tot en met 31 augustus.

Hoe doe je mee met de kaartenwedstrijd

  • Stap 1 - Maak een mooie kaart met een Marianne Design artikel en vertel iedereen dat je meedoet met de kaartenwedstrijd.

  • Stap 2 - Plaats je kaart op je weblog en laat hieronder een reactie achter. Je mag het ook op onze Hobbynu Facebook pagina plaatsen als je geen blog hebt. Vergeet niet te vertellen waar je kaartje staat. Zet dit hieronder in het veld homepage.

Heb je een blog? Zet deze leuke afbeelding er dan op. Gebruik deze link: http://hobbynu.nl.
Marianne Design

De winnaar wordt bekend gemaakt op deze weblog, op Facebook en in de Hobbynu nieuwsbrief.

Op de Hobbynu Facebook pagina staan vele voorbeelden als je inspiratie nodig hebt voor dit thema. Vergeet niet om hier een reactie te plaatsen als je mee wilt doen.

Reacties

Hallo , Ik heb een vakantie kaartje gemaakt en op mijn blog geplaatst. Allemaal Marianne Design spulletjes gebruikt.Ik hoop dat jullie hem mooi vinden, en wil graag meedoen aan de wedstrijd. Groetjes van Marian.
Ik probeer het nogmaals want als je op de eerste reactie klikt komt de kaart niet in beeld, dus ik hoop dat het nu wel goed is.Groetjes van Marian.
Ik probeer het nogmaals ,weet niet wat ik verkeerd doe, maar als je op mijn naam klikt komt de kaart niet te voorschijn, dus probeer het nogmaals.
Ik wil het nogmaals proberen,want ik begrijp niet wat ik fout doe. Ik heb een kaart op mijn blog gezet,maar als je op mijn naam klikt komt de mededeling dat het blog niet bestaat en moet je op startpagina klikken. Sorry begrijp er niets van. Groetjes van Marian.
Leuke opdracht. Dit is mijn uitwerking ervan. Groetjes, Nellie
hier staat mijn kaartje! groetjes ineke
Ik heb een vakantiesfeersetje gemaakt om nog even het vakantiegevoel vast te houden. Op het achtergrondkaartje heb ik een huisjesmal van Marianne Design verwerkt. Groetjes Ellie
De eerste keer dat ik meedoe, heb een vrolijk strand tafreel kaartje gemaakt met veel MD produkten Groetjes Blankina
Leuk om nog even het vakantiegevoel vast houden. Hierbij mijn uitwerking. Groetjes José
Ik heb mijn vakantie kaartje op mijn blog gezet. Groetjes Suzan
Het was weer een hele leuke challenge. Ik heb mijn kaart ook geplaatst. Gr Ria
hallo ik heb een leuke vakantie kaart gemaakt met allemaal md materialen Grts tonnie
Wat een leuk idee, een kaartenwedstrijd! Bedankt voor de uitnodiging die ik ontving bij mijn eerste bestelling. Hierbij mijn eerste inzending, hopelijk is hij goed zichtbaar. Wat een prachtige kaarten zijn er al ingestuurd! Groetjes Marleen
Ik wil ook graag weer eens meedoen. Leuk thema waar iedereen wat mee kan in deze tijd.
Om het vakantiegevoel nog even vast te houden, heb ik een koffertje voor een jarige neef gemaakt. Groetjes Tineke ps: nadat mijn creatie online was, heb ik meerdere keren geprobeerd om het hierbij te plaatsen. Telkens was de site buiten werking maar nu lukte het gelukkig.
Hoi ik heb mijn kaartje geüpload op mijn blog: http://stampscrapandsmile.blogspot.nl/2013/08/zomerse-kaart-summer-card.html Veel kijk plezier! Linda
Hierbij mijn vakantie-strandkaartje. Ik heb zoveel mogelijk MD-mallen gebruikt, altijd leuk. Hopelijk vinden jullie het kaartje ook geslaagd. Ik zal straks het logo van jullie ook op m'n blog plaatsen. Groetjes Lisanne

De reacties zijn gesloten. U kunt geen reactie meer plaatsen.