Marianne Design kaartenwedstrijd #39 - Vakantie

We hebben er een jaar op gewacht. Het is eindelijk weer juli. Het gaat waarschijnlijk weer fantastisch worden met dit mooie weer. Al genieten wij natuurlijk van elke maand. Deze maand is het thema vakantie. Veel succes! Probeer je er weer wat moois van te maken?

Je mag de kaart insturen tot en met 31 juli.

Hoe doe je mee met de kaartenwedstrijd

  • Stap 1 - Maak een mooie kaart met een Marianne Design artikel en vertel iedereen dat je meedoet met de kaartenwedstrijd.

  • Stap 2 - Plaats je kaart op je weblog en laat hieronder een reactie achter. Je mag het ook op onze Hobbynu Facebook pagina plaatsen als je geen blog hebt. Vergeet niet te vertellen waar je kaartje staat. Zet dit hieronder in het veld homepage.

Heb je een blog? Zet deze leuke afbeelding er dan op. Gebruik deze link: http://hobbynu.nl.
Marianne Design

De winnaar wordt bekend gemaakt op deze weblog, op Facebook en in de Hobbynu nieuwsbrief.

Op de Hobbynu Facebook pagina staan vele voorbeelden als je inspiratie nodig hebt voor dit thema. Vergeet niet om hier een reactie te plaatsen als je mee wilt doen.

Reacties

Leuke challenge weer! Mijn kaartje staat op mijn blog. Groetjes Lisanne
Een vakantiekaartje met de leuke Marianne Design mallen is altijd een uitdaging.
mijn kaartje staat op mijn blog groetjes ellen
Leuke opdracht. Mijn kaartje staat op mijn blog. Groetjes, Nellie
ich möchte beim neuen Kaartenwedstrijd #39, mitmachen. Meine Karte können sie auf meinem Blog sehen. Liebe Grüsse, Ursula.
Ik ben dol op de materialen van MD. Ik heb een aantal zomerse kaarten met snoesjes gemaakt met de leuke zomerse mallen van MD. Deze wil ik graag mee laten doen bij jullie uitdaging. Groeten Trijntje
Mijn kaartje staat op mijn Blog; Groetjes Suzan
Ik heb mijn kaartje op mijn blog gezet. groetjes Jacqueline
ik heb mijn kaartje op mijn blog gezet
Ook ik heb weer een leuke vakantiekaart gemaakt en doe graag mee. Mag je trouwens met meerdere kaarten meedoen. Ik had 2 weken geleden ook al een strandkaart gemaakt maar had toen jullie challenge vergeten. Ik zet hem er zo nog maar bij als het niet mag...jammer kijk maar welke jullie dan willen gebruiken.
Dit is dan mijn andere kaart.

De reacties zijn gesloten. U kunt geen reactie meer plaatsen.