Marianne Design kaartenwedstrijd #50 - Tuin met groen

Ben je ook zo helemaal gek op al dat groen wat nu alweer bloeit buiten? Wij ook! Vandaar dat we dit keer als thema "tuin met de kleur groen" hebben. Alles mag op de kaart als het maar met de tuin te maken heeft.

Je mag de kaart insturen tot en met 30 juni.

Hoe doe je mee met de kaartenwedstrijd

  • Stap 1 - Maak een mooie kaart met een Marianne Design artikel en vertel iedereen dat je meedoet met de kaartenwedstrijd.

  • Stap 2 - Plaats je kaart op je weblog en laat hieronder een reactie achter. Je mag het ook op onze Hobbynu Facebook pagina plaatsen als je geen blog hebt. Vergeet niet te vertellen waar je kaartje staat. Zet dit hieronder in het veld homepage.

De winnaar wordt bekend gemaakt op deze weblog, op Facebook en in de Hobbynu nieuwsbrief.

Op de Hobbynu Facebook pagina staan vele voorbeelden als je inspiratie nodig hebt voor dit thema. Vergeet niet om hier een reactie te plaatsen als je mee wilt doen.

Reacties

Mijn creatie voor deze challenge staat vandaag op mijn blog. Creatieve groetjes, Gaby
Hele leuke challenge! Doe graag mee met mijn tuin kaart met veel groen. Groetjes Anita
Leuke opdracht,doe graag weer mee, het resultaat staat op mijn Blog.
Ik heb mijn wedstrijdkaartje van de maand juni op mijn blog geplaatst. groetjes Jacqueline
Leuke challenge! Ik heb gekozen voor groen designpapier, ook heb ik vlinder Marianne Designpapier gebruikt en een bloemenplaatje van MD: het geeft je een gevoel alsof je in een rozentuin loopt... Knutselgroet Lisanne
Leuke challenge! Ik heb mijn kaartje waarmee ik mee wil doen op mijn blog geplaatst. Lieve groet, Petra L
Bij deze heb ik ook mijn kaartje toegevoegd! Groetjes,Lien
Hoi Hobbynu wat een leuke challenge! Mijn kaart staat erbij! Groetjes Chantal
Ik heb mijn kaartje erbij gezet! Groetjes Suzan

De reacties zijn gesloten. U kunt geen reactie meer plaatsen.