Marianne Design kaartenwedstrijd #52 - Kerst met kerstboom

Van de zomer gaan wij naar de winter. Wie zijn er al begonnen met het maken van de kerstkaarten? Wij starten lekker in augustus the thema "Kerst met kerstboom". Wij zijn benieuwd of jullie hier al mee bezig zijn.

Je mag de kaart insturen tot en met 30 augustus.

Hoe doe je mee met de kaartenwedstrijd

  • Stap 1 - Maak een mooie kaart met een Marianne Design artikel en vertel iedereen dat je meedoet met de kaartenwedstrijd.

  • Stap 2 - Plaats je kaart op je weblog en laat hieronder een reactie achter. Je mag het ook op onze Hobbynu Facebook pagina plaatsen als je geen blog hebt. Vergeet niet te vertellen waar je kaartje staat. Zet dit hieronder in het veld homepage.

De winnaar wordt bekend gemaakt op deze weblog, op Facebook en in de Hobbynu nieuwsbrief.

Op de Hobbynu Facebook pagina staan vele voorbeelden als je inspiratie nodig hebt voor dit thema. Vergeet niet om hier een reactie te plaatsen als je mee wilt doen.

Reacties

Ik heb mijn kaartje voor deze Challenge op mijn Blog staan, Groetjes Suzan
Hier een kerst kaartje
Ik heb geen blog waar moet i k het n opzetten.
Mijn Kerstkaartje is vandaag te zien op mijn blog...:-) Creatieve groetjes, Gaby
IK doe graag weer eens mee bij jullie uitdaging. heel leuk om met kerstbomen te werken.
Leuke challenge ik door weer een keertje mee en heb net mijn kaartje geplaatst. Groetjes, Patricia
Wat een leuke opdracht weer, het kaartje staat op mijn Blog
Ik zou graag willen deelnemen aan de challenge. Mijn kerstkaartje staat op mijn blog. Groetjes, Elfje
Wat een leuke uitdaging, mijn kaartje staat op mijn blog
Wat een leuke opdracht, mijn kaart staat op mijn blog, http://www.roosje25.blogspot.com
Hoi Hobbynu ik doe graag mee met deze leuke wedstrijd! Mijn kaart heb ik zojuist op mijn blog geplaatst. Groetjes Chantal
Op de valreep is het me nog gelukt een kaart te maken voor deze leuke challenge. Ik heb lang gezocht tussen mijn spulletjes naar een kerstboom en vond 'm uiteindelijk. Ben er heel erg blij mee :-) Lieve groet, Petra L
De eerste kerstkaart van dit jaar is er natuurlijk een met Marianne Design producten.

De reacties zijn gesloten. U kunt geen reactie meer plaatsen.