Marianne Design kaartenwedstrijd van januari 2011

Na de korte stop van december starten we nu weer met een echte kaartenwedstrijd! Dit keer houden we de wedstrijd rondom het thema Winter. De eerste wintermaand is koud geweest en nu moeten de kaarten er natuurlijk ook winters uitzien. Daarom aan jou de vraag om voor het thema winter een zo creatief mogelijke kaart te maken met Marianne Design artikelen. Alle artikelen mogen gebruikt worden dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Doe mee met de kaartenwedstrijd in drie stappen!

  • Stap 1 - Maak een mooie kaart met Marianne Design artikelen met als thema winter. Alles mag!

  • Stap 2 - Maak een foto en plaats de kaart op je eigen weblog, de galerij van hobbyjournaal of een andere online fotogalerij. Laat ook andere mensen weten dat er een kaartenwedstrijd is en dat je meedoet.

  • Stap 3 - Laat ons je kaart zien. Reageer op dit artikel en vul het veld homepage met de link naar je kaart. Vergeet je e-mailadres niet. Dit gebruiken we alleen voor het bekend maken met de winnaar.

Marianne Design kaartenwedstrijd

Wat is de prijs

Voor de winnaar is er dit keer niet 1, maar 8 prijzen, namelijk alle knipvellen met snoesjes en paradijsvogels uit de nieuwe januari collectie van Marianne Design. De winnaar wordt bekend gemaakt op deze weblog en in de Hobbynu nieuwsbrief. Een hele grote eer dus.

Doe je mee? en laat je het andere mensen ook weten? De wedstrijd loopt af op 15 februari. Wij zijn erg benieuwd naar de reacties.

Reacties

geweldige wedstrijd! maar wat is die kaart mooi. schitterend
Leuke wedstrijd, hoop dat het allemaal duidelijk is wat ik doorgestuurd heb, Groetjes Suzan
Hele leuke wedstrijd ik heb op mijn blog een kaart staan voor deze wedstrijd. Groetjes Marina
Leuk thema voor een wedstrijd. Mijn kaart staat op mijn blog. Gr. Anita
Ik heb een kaart gemaakt voor de wedstrijd en de link naar het bericht op mijn blog geplaatst. Als je op de foto in het bericht klikt kun je de kaart groter zien. Groetjes, Marie-Anne
Op de valreep toch nog een kaartje kunnen maken. Hoop dat hij mee mag doen. Liefs Judith
Wat een leuke reacties allemaal! Morgen is de laatste dag en daarna komt gauw de uitslag van de wedstrijd. Natuurlijk mag je nog meedoen Judith.

De reacties zijn gesloten. U kunt geen reactie meer plaatsen.