Marianne Design kaartenwedstrijd januari 2012

Dit keer heeft de kaartenwedstrijd het thema liefde/valentijn. Haal de harten en het rode papier dus maar weer uit de kast en maak met in ieder geval 1 Marianne Design artikel een mooie kaart.

Hoe doe je mee met de kaartenwedstrijd

  • Stap 1 - Maak een mooie kaart met Marianne Design artikelen en vertel iedereen dat je weer meedoet met de kaartenwedstrijd.

  • Stap 2 - Plaats je kaart op een weblog en laat hieronder een reactie achter. Vergeet niet te vertellen waar je kaartje staat. Zet dit in het veld homepage.

Heb je een blog zet de onderstaande afbeelding er dan op! Gebruik deze link: http://hobbynu.nl.
Marianne Design

Wat is de prijs

Voor de winnaar is het nog een verrassing wat je krijgt, maar weten zeker dat je het leuk zou vinden als je het krijgt.

De winnaar wordt bekend gemaakt op deze weblog en in de Hobbynu nieuwsbrief.

Wij zijn erg benieuwd naar jullie valentijnskaarten.

Reacties

Ik heb mijn kaartje op mijn blog gepost, met blaadjes van Marianne Design.
Ik heb een tag gemaakt met dit thema en geplaatst op mijn blog.
Kan ik de kaart ook op facebook zetten en het op deze manier delen. De weblog is puur prive, omdat dat bewaard wordt voor kinderen, sportverhalen, vakantieverhalen en verhalen kleinkinderen e.d.
Ik dacht eerst dat ik de kaart moest opsturen... maar dat hoeft dus niet? Ik ben nog maar een beginner hoor! Zo lang maak ik nog geen kaarten. SInds een maand of 2 ga ik iedere woensdag bij mijn vriendin freubelen... van haar heb ik eea geleend. Als ik win gaat de opbrengst dan ook naar haar :) Al kan ik me voorstellen dat anderen veel leukere kaarten maken. Anyway, bij deze dus de link naar mijn blog - http://wp.me/s1XsCP-346 -
De eerste keer insturen lukte het niet...
Ik heb een kaartje in mijn Blog gezet voor Valentijn
Mijn kaartje staat op de weblog! Titel van de kaart is 'Would you be my valentine?. Groetjes Priscilla
Mijn kaart staat op mijn blog en heet: Roses are red.
Hij staat op m'n bescheiden blogje, met de titel: kaartje voor de wedstrijd van Hobbynu! Ik hoop van harte dat ik alles juist gedaan heb met de inzending want ik ben totaal niet goed in dat bloggen. Ik vond het super leuk maken en ben zelf heel blij met m'n resultaat. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden. met plezier gemaakt! groetjes Isabelle

De reacties zijn gesloten. U kunt geen reactie meer plaatsen.