Marianne Design kaartenwedstrijd van maart 2011

Het heeft even op zich laten wachten, maar nu toch weer een nieuwe, gezellige kaartenwedstrijd. De lente is alweer bijna begonnen en daarom is de lente dit keer ook het thema. Trek het groene papier maar weer uit de la, want de bloemetjes, dieren en tuinsproeiers moeten weer op de kaart gezet worden. Ook dit keer geen beperkingen. Alles mag zolang er maar een Marianne Design artikel wordt gebruikt. Hieronder weer even de uitleg!

Doe mee met de kaartenwedstrijd in drie stappen!

  • Stap 1 - Maak een mooie kaart met Marianne Design artikelen met als thema de lente. Alles mag!

  • Stap 2 - Maak een foto en plaats de kaart op je eigen weblog, de galerij van hobbyjournaal of een andere online fotogalerij. Laat ook andere mensen weten dat er een kaartenwedstrijd is en dat je meedoet.

  • Stap 3 - Laat ons je kaart zien. Reageer op dit artikel en vul het veld homepage met de link naar je kaart. Vergeet je e-mailadres niet. Dit gebruiken we alleen voor het bekend maken met de winnaar.

Marianne Design kaartenwedstrijd

Wat is de prijs

Voor de winnaar is er dit keer een erg leuk iets om te lezen, namelijk het Snoesjes van kaarten boek. De Snoesjes vindt iedereen leuk. De winnaar wordt bekend gemaakt op deze weblog en in de Hobbynu nieuwsbrief. Wat weer een hele grote eer is.

Doe je ook weer mee? Geef je het ook door aan andere mensen waarvan je weet dat ze kaarten maken? Wij zijn erg benieuwd naar de reacties en de nieuwe gemaakte kaarten.

Reacties

Ik heb zojuist de link naar mijn blog geplaatst waar een heel vrolijk lente Snoesje staat te pronken. Groetjes, Irene
Ik wil graag meedoen met jullie vrolijke lente wedstrijd, het is tenslotte echt lenteweer! Op mijn blog staat de lentekaart met het aardbeien jongetje. Groetjes, Nicole
Ik heb mijn kaart voor de wedsdtrijd op mijn blog gezet een vrolijke lentekaart met een haasje van Francien erop. Groetjes Marina
Ik heb ook een kaartje gemaakt om met de wedstrijd mee te doen. Groetjes, Marie-Anne
Ook ik heb een kaartje gemaakt. Ik ben helemaal gek op de snoesjes,kan er geen genoeg van krijgen.
Wat een leuke kaartjes al tot nu toe. Erg mooi. Ook al die andere kaarten op de blogs. De lente is trouwens wel erg goed begonnen. Het heerlijke weer blijft maar komen. Misschien door deze lentekaarten?
Graag wil ik meedoen met jullie wedstrijd! Op mijn blog staat mijn (kado)kaart! Hartelijke groeten!! Anja
Hello!

De reacties zijn gesloten. U kunt geen reactie meer plaatsen.