Marianne Design kaartenwedstrijd van november 2011

De winnaar is nog maar net bekend gemaakt, maar we willen toch weer direct beginnen met een nieuwe kaartenwedstrijd. Dat vinden jullie vast niet erg. Of toch wel?

Ook dit keer is er een vrije opdracht voor de kaartenwedstrijd, omdat dan iedereen weer mee kan doen. Ben je enorm trots op een oude kaart of heb je net een nieuwe kaart gemaakt, laat het ons zien.

Alle artikelen mogen weer gebruikt worden en we zijn dan ook benieuwd wat je ons laat zien.

Hoe doe je mee met de kaartenwedstrijd

  • Stap 1 - Maak of zoek een mooie kaart met Marianne Design artikelen en vertel iedereen dat je meedoet met de kaartenwedstrijd.

  • Stap 2 - Plaats je kaart op een weblog en laat hieronder een reactie achter. Vergeet niet te vertellen waar je kaartje staat. Zet dit in het veld homepage.

We hebben ook een plaatje gemaakt, dat je op je blog kunt zetten. Gebruik dan deze link: http://hobbynu.nl.
Marianne Design

Wat is de prijs

Voor de winnaar is het nog een verrassing wat je krijgt, maar weten zeker dat je het leuk zou vinden als je het krijgt.

De winnaar wordt bekend gemaakt op deze weblog en in de Hobbynu nieuwsbrief.

Wij zijn erg benieuwd naar jullie inzendingen.

Reacties

Wat leuk, wederom een kaart gemaakt met 1 creatable erop van Marianne Design!
Ik ben dol op verrassingen dus wil graag met dit een kaartje meedoen. groetjes Wil
Ik ben weer lekker bezig geweest om een leuke kerstkaart te maken. Dit keer in vintagestijl en heb hiervoor een vintageplaatje gebruikt van MD. Ook de bloem links onderin is van MD. Verder heb ik hem dit keer vrij rustig gehouden. Ben erg benieuwd wat jullie dit keer voor prijs weggeven.
Wat leuk weer dat alles mag, ik heb een easelkaart gemaakt maar eigenlijk is het een kerststukje. Groetjes, Anastasia.
Via via kwam ik hier terecht en als echte fan van Marianne Desing ook aan de slag gegaan.
tja en dankzij Marianne kwam ik hier dan weer terecht ;-) Ik vind het reuze leuk om mee te doen, is goed voor de inspiratie. groetjes frouwke
Goedemiddag, Ik heb een kaartje gemaakt voor de wedstrijd, ik hoop dat ik nog op tijd ben om mee te doen. Groetjes, Marie-Anne
Doris wil ook meedoen met de kaartenwedstrijd het kaartje op haar eigen weblog. We zijn benieuwd wie er nog meer mee gaat doen. De kaartenwedstrijd loopt door tot eind december.
hallo allemaal, ik wil deze keer graag weer meedoen met een kaart die ik alweer een hele tijd geleden maakte, maar die ik zelf wel geslaagd vond. Het papier komt uit een papierblokje van Marianne Design (summerfun)en ook de vlinder is gemaakt met een creatable van Marianne. Groetjes Aartje

De reacties zijn gesloten. U kunt geen reactie meer plaatsen.