Marianne Design kaartenwedstrijd van oktober 2011

Na een geslaagde kaartenwedstrijd in augustus en september, is het alweer zover. Hopelijk is iedereen er klaar voor, want we gaan weer starten met een kaartenwedstrijd op Hobbynu.

Dit keer is er geen thema voor de kaartenwedstrijd. Het is daarom een vrije opdracht. Ben je enorm trots op een oude kaart of heb je net een nieuwe kaart gemaakt, laat het ons zien.

Alle artikelen mogen weer gebruikt worden en we zijn dan ook benieuwd wat je ons laat zien.

Hoe doe je mee met de kaartenwedstrijd

  • Stap 1 - Maak of zoek een mooie kaart met Marianne Design artikelen en vertel iedereen dat je meedoet met de kaartenwedstrijd.

  • Stap 2 - Plaats je kaart op een weblog en laat hieronder een reactie achter. Vergeet niet te vertellen waar je kaartje staat. Zet dit in het veld homepage.

We hebben ook een plaatje gemaakt, dat je op je blog kunt zetten. Gebruik dan deze link: http://hobbynu.nl.
Marianne Design

Wat is de prijs

Voor de winnaar is het nog een verrassing wat je krijgt, maar de materialen komen uit de nieuwe Marianne Design oktober collectie.

De winnaar wordt bekend gemaakt op deze weblog en in de Hobbynu nieuwsbrief.

Wij zijn erg benieuwd naar de reacties.

Reacties

ik vind het een heel leuk idee
leuk die wedstrijd heb dan ook een kaartje geplaatst.
Graag doe ik mee met de kaartenwedstrijd! Mijn kaart vind je op mijn blog. Hartelijke groeten, Anja
mijn kaartje heb ik ook ingestuurd,groetjes, gina
graag doe ik mee met een wedstrijd kaartje
Ik wil het graag eens proberen , het is voor mij de eerste keer, het kaartje staat inmiddels op mijn blog.
hallo allemaal, zojuist ontdekte ik jullie weblog en zag de wedstrijd. Moet je voor deze wedstrijd een stempel of plaatje van mariannr gebruiken of mogen het ook allren creatables zijn oid. Groeten Aartje
Hallo allemaal, Ook ik doe graag mee aan de wedstrijd. Al mijn kaartjes staan op mijn site. Wanneer je op Galerij klikt kun je ze allemaal zien, ik kan ze helaas niet individueel linken. De meeste kaarten zijn met materiaal van Marianne gemaakt Groeten Alie
Het staat onder het kopje Kersthuisjes. Vind het leuk om mee te doen. Ik wens iedereen succes. Liefs, Lieb
Ik waag ook een gokje. Leuk deze wedstrijd! Groetjes Mieke
Ik hoorde van mijn zus van deze weblog. Kende het helemaal niet maar ik juist deze kaart gemaakt met een creatable en een kerstplaatje van MD. Ik ben gek op wedstrijdjes en wilde deze kaart aan jullie laten zien. Hij staat onder wintersfeertje. groetjes Joke
Ik hou van challenges en Marianne Design materialen ! Mijn kaartje is geplaatst... groetjes uit België, Monique ( niki 1 )
Dit was mijn eerste kerstkaart van dit jaar en ik ben er best een beetje trots op groetjes, ineke
Wat een geweldige reacties allemaal tot nu toe. Willen jullie asjeblieft geen hele pagina's met kaartjes inzenden. Dat maakt het bekijken een stuk lastiger. @Aartje Je mag alles gebruiken zoals stempels en creatables. Het maakt niet uit hoe het eruit ziet als er maar 1 artikel van Marianne Design is in verwerkt. @Alie De kaartjes staan allemaal achter een inlogformulier die niet voor iedereen toegankelijk is. We kunnen het hier dus niet zien. Wil je er eentje uitkiezen en ergens anders plaatsen misschien?
Ik heb een tag gemaakt met een Marianne Design Creatable. (Hartvorm) Helemaal leuk. Groetjes van Marieke
Voor het eerst een kaartje in Hobbynu. Ook ik ben er wel trots op. Groetjes, freubelaar.
ik heb mijn kaartje " denkend aan jou" geplaatst. Heb hiervoor 2 verschillende creatables gebruikt. Groeten Aartje
Ik vind de creatables super en ben er vaak mee aan het stoeien. Zo ook nu weer een kerstkaartje ermee gemaakt. :)
Dit kaartje is voor deze tijd van het jaar en kan dus wel meedoen met de wedstrijd. Gr. Anita
Ik heb een kaartje uitgezocht, wat ik al een tijdje gelden gemaakt had, maar niet eerder op mijn blog had geplaatst. Groetjes, Marie-Anne
mijn kaart inzending staat op hobbyjournaal bij creaties kaart nummer 35. Het kaartje is wel van een paar maanden geleden maar hopelijk is dat niet erg. Groetjes edith
hoe kan ik nu nog een kaartje plaatsen met een mooie mal van marianne ik weet niet hoe ik het doen moet ik hoor het graag van jullie gr.gre coljee
Ik heb deze witte kaart gemaakt van allemaal MD mallen, vond hem wel grappig geworden met dat rendiertje in de slee.
Deze kaart is gemaakt met 3 CrafTables. Ben er erg blij mee want ze zijn weer prachtig. Groetjes Thea
Ik heb ook een kaartje geplaatst op mijn blog onder de titel wedstrijd Hobby Nu
Wat een enorme hoeveelheid inzendingen dit keer. Daar zijn we heel blij mee. @Gre Coljee Een kaartje kun je plaatsen op bijvooorbeeld een eigen weblog (zoals blogger.com) of op Hobbyjournaal. Vergeet niet duidelijk te vertellen waar we je kaartje kunnen vinden. Als het echt niet anders kan mag je het ook naar ons e-mailen, maar dan kan verder er niemand van genieten.
Eindelijk ook tijd gehad om met mijn nieuwe M.Designspulletjes te spelen. Ik heb een Don&Daisystempel gebruikt, en de stansjes van het prachtige antaarntje en de chinese roos. Mjn 1e kerstkaart is geboren , al kan hij niet met de post. Op mijn blog kun je zien waarom niet. Hopelijk ben ik nog op tijd om mee te doen, anders heb ik pech gehad.
Heb op deze witte kaart de bloemen uit een servet gestanst, ik vindt ze wel leuk geworden. Groetjes, Anastasia xoxo
Wat leuk, ik heb een waxinelicht kaartje gemaakt en doe ook graag mee. gr Linda

De reacties zijn gesloten. U kunt geen reactie meer plaatsen.