Nieuwe artikelen mei

Mei staat traditiegetrouw in het teken van zee & strand. Zoals elk jaar zijn er weer een mooie collectie aan mallen, papier en stempels uitgebracht voor een van de  favoriete thema’s in het kaarten maken.
Petra heeft een prachtige grote Creatable ontworpen waar je heel veel kanten mee op kunt. Er zit een basis in voor je kaart en een mooi opengewerkt frame. In de mailing laat ze maar een klein stukje zien wat je met haar nieuwe Creatable kunt. In het Marianne Magazine van Mei laat ze in een artikel nog meer mogelijkheden zien.

In de Marianne 42 laten we nog meer leuke toepassingen zien met de Mei collectie. Zo heeft Marianne weer nieuwe borduurpatronen uitgewerkt in het strandthema voor de Cross Stitch Craftables. We hebben een sneak-peek naar nieuwe mallen van Marleen, veel leuke weggevers en nog meer artikelen met technieken en toepassingen waarbij we graag verschillende onderdelen van onze collecties met elkaar laten kruis bestuiven. Zeker weer de moeite waard om weer een exemplaar mee te nemen!

Reacties

De reacties zijn gesloten. U kunt geen reactie meer plaatsen.

Hobbynu.nl

Hobbynu.nl is een onafhankelijke webwinkel gespecialiseerd in de hobbyartikelen van Marianne Design. Zowel de nieuwe als de oudere artikelen zijn bij ons verkrijgbaar.
Zoekt u Marianne Design artikelen, maar kunt u ze niet bij ons vinden? Stuur dan een e-mail naar vraag@hobbynu.nl. Wij kijken dan of het product nog leverbaar is.

Klantenservice

Onze klantenservice is bereikbaar via 0528-371075 en e-mail.
ma13:00-18:00
di-vr09:00-18:00
za09:00-17:00

Levertijd

Voor 16:00 besteld? Vandaag verstuurd (mits op voorraad).

Verzendkosten

Nederland € 3,95
pakketpost € 6,95
NL, boven € 50,- gratis
Belgie € 9,95
BE, boven € 100,- gratis
Europa € 15,00
(deze bedragen zijn incl. verzend-, verwerking- en verpakkingskosten)

Nieuwsbrief

Mis niet langer het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze mailing.
* verplicht veld