4 tips voor het papier in Creatables

Creatables bloem

Iedereen is vol enthousiast met de nieuwe Creatables aan de slag. Met de creatable swirls en creatable vlinders maken jullie de mooiste kaarten. Dit vinden we echt leuk om te zien. Alleen krijgen we veel vragen van mensen, die een probleem hebben met het papier. Hoe krijg je het gestanste papier nou, zonder scheuren, goed uit die Creatables?

Natuurlijk willen we jullie graag helpen en daarom hebben we vier tips op een rij gezet.

Tips voor het papier:

  1. Gebruik een kleine speld of prikpen Haal de stansjes leeg met een kleine speld of met een prikpen. Met de fijne punt kun je eenvoudig overal bij, zonder dat er scheuren ontstaan.

  2. Niet één, maar twee keer Laat het papier na de eerste keer nog maar even zitten. Door het papier voor een tweede keer door de cuttlebug of Double do xl machine te halen, gaat het papier er nu veel makkelijker uit.

  3. Papier van een goede kwaliteit Om echt fijn met de Creatables te werken, kun je het beste gebruik maken van een hoger kwaliteit papier. Met Papicolor hebben wij altijd goede resultaten.

  4. Plakken met Quickutz Heb je nog plakfoam van Quickutz. Plak dit dan op de mal, en haal het door de machine. Na het wegknippen van de randjes is het uitgestanste papier klaar voor gebruik. Het valt er dan namelijk vanzelf uit.

Hopelijk kan iedereen na het lezen van deze tips weer snel aan de slag. Het is nooit leuk als het kaarten maken even niet lukt.

Heb je een probleem en weet je niet wat je er mee moet? Mail ons de vraag, en misschien hebben wij wel een antwoord. Door het hier te bespreken heeft iedereen er wat aan.

Reacties

Gewoon een stukje doorzichtig huishoudfoelie er op leggen en dan je papier en het komt er heel soepel uit. Gr....Suus.
Hi Petra, danke ffcr deine Meinung bei meiner Frage. Das war ganz lieb von dir :-) Wie kriget man die Leser eigentlich dazu, dass sie auch was schreiben?! Du warst nun eben die Ausnahme bei mir. *ratlosbin Lg Petra

De reacties zijn gesloten. U kunt geen reactie meer plaatsen.