Winnaar #13 Marianne Design kaartenwedstrijd

Tuin, bloemen en vogels. Dat was het thema van de 13de kaartenwedstrijd. Lenie heeft gewonnen met een hele mooie kaart in de vorm van een gieter. Wij sturen de prijs zo snel mogelijk naar je op. Wil je met Hobbynu contact opnemen?

Met deze mooie voorjaarskaart heeft Lenie gewonnen.

Marianne Design voorbeeldkaart

De vier knipvellen van Snoesje en het Pk9081 Paperbloc Sweet summer zijn haar prijzen. Ook willen wij iedereen weer bedanken die met de kaartenwedstrijd heeft meegedaan.

Heb je een leuke kaart en wil je die aan andere mensen laten zien, stuur dan je persoonlijke creatie naar vraag@hobbynu.nl. Wie weet kom je dan hier op de weblog of op Facebook.

Doen jullie de volgende keer weer mee met de kaartenwedstrijd?

Reacties

Lenie, van harte gefeliciteerd. Prachtige creatie die perfect bij het thema paste. Het is mij helaas niet gelukt mee te doen. Hoop deze maand wel weer van de partij te zijn.
For some months i cant undesrtand, why on this great community site, logo doesnt moving with changing pages. It can be very nice if logo will move right after each menu section, and background can be changed. There is a lot of plugins for your blog engine, witch can do it;)

De reacties zijn gesloten. U kunt geen reactie meer plaatsen.