Winnaar #29 Marianne Design kaartenwedstrijd

De winnares is bekend! Haar naam is Anita van Merode met haar herfstkaart op haar blogspot Anita's creaties. Wij sturen de prijs zo snel mogelijk naar je op. Wil je met ons contact opnemen op info@hobbynu.nl?

Met deze mooie kaart heeft Anita gewonnen.

Marianne Design voorbeeldkaart herfst

Ook willen wij iedereen op Facebook en op de blog weer bedanken, omdat zij met de kaartenwedstrijd hebben meegedaan.

Heb je een leuke kaart en wil je die aan andere mensen laten zien, stuur dan je persoonlijke creatie naar vraag@hobbynu.nl. Wie weet kom je dan hier op de weblog of op Facebook.

Doen jullie de volgende keer weer mee met de kaartenwedstrijd?

Reacties

Super leuk!! Ik zie net dat ik gewonnen heb met mijn herfst kaart. Dankjewel, wooowww ik ben echt blij er mee. Ik heb net een mailtje naar jullie gestuurd met mijn gegevens erin. Hopelijk is deze goed aangekomen. Groetjes Anita
Gefeliciteerd, Anita! Leuke wedstrijd was het! Groetjes, Jantine
Beter laat dan nooit. Anita van harte gefeliciteerd. Groeten, Aartje

De reacties zijn gesloten. U kunt geen reactie meer plaatsen.