Winnaar #39 Marianne Design kaartenwedstrijd

De winnares is bekend! Haar naam is Nellie met haar bijzonder mooie vakantiekaart op haar blogspot Mijn Hobbywereld. Wij sturen de prijs zo snel mogelijk naar je op. Wil je met ons contact opnemen op info@hobbynu.nl?

Met deze mooie kaart heeft Nellie gewonnen.

Marianne Design voorbeeldkaart vakantie

Ook willen wij iedereen op Facebook en op de blog weer bedanken, omdat zij met de kaartenwedstrijd hebben meegedaan.

Heb je een leuke kaart en wil je die aan andere mensen laten zien, stuur dan je persoonlijke creatie naar vraag@hobbynu.nl. Wie weet kom je dan hier op de weblog of op Facebook.

Doen jullie de volgende keer weer mee met de kaartenwedstrijd?

Reacties

Super dat ik gewonnen heb. Dank jullie wel dat jullie mijn kaart uitgekozen hebben. Inmiddels heb ik mijn prijs ontvangen. Ook hiervoor mijn dank. Ik ben er super blij mee. Groetjes, Nellie PS. Het vermelde blog is niet juist. Er staat Tinekes's kaartenhoekje, maar het moet zijn Mijn Hobbywereld.

De reacties zijn gesloten. U kunt geen reactie meer plaatsen.