Winnaar #4 Marianne Design kaartenwedstrijd januari 2011

Marie-Anne! Gefeliciteerd met het winnen van de kaartenwedstrijd. Wij sturen de 8 knipvellen zo snel mogelijk naar je op. Hopelijk vind je ze mooi en ga je er leuke kaarten mee maken.

Dit is de kaart waarmee ze heeft gewonnen:

Marianne Design voorbeeldkaart

Ook willen wij alle andere bedanken voor het maken van al die leuke kaarten met het winterthema. Het weer buiten is er zeker niet warmer op geworden. Hieronder staan alle kaarten van iedereen nog even op een rijtje. Wat leuk dat ze allemaal zo uniek zijn geworden.

Marianne Design voorbeeldkaart Marianne Design voorbeeldkaart Marianne Design voorbeeldkaart Marianne Design voorbeeldkaartMarianne Design voorbeeldkaart

Wat vinden jullie van de kaarten? en doen jullie de volgende keer weer mee?

Reacties

Marie-Anne gefeliciteerd met het winnen van de wedstrijd. Als ik de materialen heb om volgende keer weer mee te doen doe ik zekers mee... Groetjes van Judith
Dank jullie wel voor de felicitaties. Ik voel me vereerd dat ik de winnaar ben, de kaarten van de andere deelneemsters vind ik namelijk ook enorm mooi. De prachtige knipvellen zijn zojuist bezorgd door de postbode, dank jullie wel daarvoor. Ik ga ze binnenkort gebruiken voor mooie kaarten. Ook ik doe zeker weer met de volgende wedstrijd mee, als ik de materialen heb. Groetjes, Marie-Anne
marie-anne van harte gefeliciteerd met je kaart is erg mooi geworden wie tot de volgende keer groetjes manny
Marie-anne gefeliciteerd met het winnen van de wedstrijd, mooie kaarten zijn er gemaakt.Misschien doe ik de volgende keer ook eens mee

De reacties zijn gesloten. U kunt geen reactie meer plaatsen.